Objavljeno: 25.11.2017 u 13:14 | Lifestyle, Ljubav i Sex | Komentara:

Unajmila sam privatnog trenera: Pokazao mi je kako da dignem teg i desilo se ono što NIJE SMJELO – a sada sam PRESTRAVLJENA zbog jedne stvari

Unajmila sam ličnog trenera, ali što sam ja postajala zgodnija, to me je on više privlačio. A onda se desilo ono što nije smjelo.

Foto: Ilustracija

Foto: Ilustracija

Imam 38 godina i udata sam. Suprug i ja imamo troje djece, stare od 11 do 16 godina. Suprug ima 41 godinu, veoma je uspješan na poslovnom planu i živimo sasvim lijepo, ali moj život domaćice je jezivo dosadan. Toliko mi je bilo više muka od stalno istog da sam riješila da se malo razmrdam. Unajmila sam privatnog trenera i dogovor je bio da dolazi dva puta nedeljno u našu kuću, uvijek u vrijeme kada je suprug na poslu a djeca u školi kako mi to ne bi oduzimalo vrijeme za porodicu.

A onda se na vratima pojavio trener – nevjerovatno zgodan i nevjerovatno se*si. Vrlo brzo me je doveo u red i i sama sam se osjećala seksepilnije.

Jednom prilikom kada se priljubio uz mene kako bi mi pokazao neku vježbu sa tegovima, okrenula sam se ka njemu i prosto se desio poljubac. Par trenutaka kasnije bili smo u krevetu.

Sada imamo aferu koja traje gotovo godinu dana. Moj trener inače ima 29 godina i djevojku, kao i bivšu ženu sa kojom ima dvoje djece. Kaže da mu je dosadila i djevojka i se*s sa njom, ali mislim da to govori samo kako bi mi dao nadu da će se među nama desiti nešto više od se*sa.

Često me ohladi, naročito prva dva dana nakon što smo imali se*s, što me zbunjuje jer se inače lijepo slažemo. A tada, poslije se*sa, nerijetko i odlaže naredni trening.

Sve prijateljice mi kažu da prekinem i da nađem novog trenera ali ja želim samo njega. Živim za dane kada ću ga vidjeti. On me obasipa komplimentima i pažnjom što od muža više nikad ne čujem. Sviđa mi se ali se plašim da me koristi samo za se*s. Šta da radim? – tako glasi pitanje zabrinute čitateljke upućeno kolumnistkinji “Sana”, Didri, a ovo je odgovor.

- Sigurno si i sama svjesna da je pitanje trenutka kada će tvoja prevara biti otkrivena, i tada ćeš se kajati zbog svega. Pomisli samo šta će biti sa djecom ako ti već do muža nije stalo. Moj savjet je da daš otkaz tom treneru, i da prekineš svaki kontakt sa njim. Kreni u teretanu, a višak vremena preusmjeri u neko volontiranje ili sličnu aktivnost gdje ćeš pomoći drugima a nećeš nauditi sebi. Pokušaj da probudiš strast u braku i primjeni te trikove koje si naučila sa trenerom.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: