Objavljeno: 11.05.2017 u 13:55 | Lifestyle, Zdravlje | Komentara:

Samo dva sastojka, i imate ih u kući: Posle ovoga, miteseri SAMI ISPADAJU iz pora

Na internetu se pojavila nova metoda uklanjanja mitesera, i slike djeluju više nego obećavajuće!

mitiseri

Vjerovali ili ne, ovo što vidite na slici su izvučeni miteseri. A sve to postignuto je metodom od samo tri koraka. Radi se o triku kojim se smanjuju pore, a na površinu izvlači prljavština. Sve je počelo na Reditu, a postupak je prilično jednostavan.

Počinje se sa čistačem na bazi ulja. Kada se utrlja u lice i ukloni ostatak, na lice se stavlja glinena maska. Sljedeće je druga tura uljanog čistača koja treba da se duže i snažnije utrljava u lice.

Kako ide postupak?

1. Očistite lice uljanim čistačem.
2. Nanesite glinenu masku i ostavite barem 10 minuta pa sperite.
3. Ponovo nanesite uljani čistač i žestoko ga utrljajte u lice, a miteseri će nestati.

Nakon toga, kažu da miteseri sami izlaze a vi ostajete sa čistom kožom i suženim porama. Ipak, ljudi sa osjetljivom kožom treba da vrlo oprezno pristupe ovoj metodi jer kombinacija gline (koja ume da bude isušujuća) i jakog pilinga može da iziritira kožu.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: