Objavljeno: 01.05.2017 u 10:07 | Lifestyle, Ljubav i Sex | Komentara:

Razvela se od supruga da bi neko od njih dvoje mogao da se oženi NJIHOVOM DJEVOJKOM: Bizarno zvuči i jeste tako! (FOTO)

Beno i Kristina Kejser iz Teksasa su najčudniji supružnici koje smo upoznali u posljednje vrijeme. Razvode se poslije 12 godina braka kako bi se jedno od njih dvoje oženilo njihovom djevojkom. Priča o oovm paru sa pravom dobija epitet one bizarne.

Foto: Barcroft Media

Foto: Barcroft Media

A priča je počela dok su Kristina i Beno služili vojsku. Vjenčali su se poslije četiri mjeseca veze i dobili troje djece.

Kristini koja je biseksualka, u jednom trenutku je brak postao monoton pa je odlučila da ga osvježi. Srela je 10 godina mlađu Sijeru Kunc, zaljubila se u nju i počela vezu sa njom. Upoznala ju ubrzo je sa svojim suprugom koji je, takođe, sa njom uplovio u se*sualni odnos.

Foto: Barcroft Media

Foto: Barcroft Media

Ljubavni trougao se dopao svima i postao je vremenom veoma ozbiljan. Doveo je ne samo do vjenčanja, već i do odluke da Sijera postane treći zakonski roditelj Kristinine i Benove djece.

“Prednosti toga su mnogobrojne. Naša djeca će imati trećeg roditelja, a Sijera će se osjećati kao ravnopravna članica porodice”, rekao je Beno.

Foto: Barcroft Media

Foto: Barcroft Media

Kristina je otkrila da je ideja bila njena, a da ju je njen muž sa zadovoljstvom prihvatio. Sa druge strane, Sijera je bila u početku neodlučna, ali je postepeno uviđala da je to odlično rješenje.U njihovoj neobičnoj zajednici sve funkcioniše bez problema i uopšte nema ljubomore.

Iako na polju ljubavi i se*sualnih odnosa sve dok se ne ugrošavaju nečija sloboda i nečija prava, treba da vlada sloboda izbora, priča poput ove navodi na pitanje: “Da li su baš sve veze i sve odluke dozvoljene i ispravne?”.

Foto: Barcroft Media

Foto: Barcroft Media

Neke granice, ipak, treba da postoje?!

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: