Objavljeno: 01.05.2017 u 10:32 | Lifestyle, Zdravlje | Komentara:

Ima 42 godine i tijelo na kojem joj mnogi zavide: Konačno je otkrila tajnu!

U ovaj se trik kune i pjevačica Fergie, koja s 42 godine ima tijelo na kojoj bi joj pozavidjele i puno mlađe kolegice, iako naravno, ona i redovito vježba te pazi na uravnoteženu prehranu.

fergie

Želite napokon imati vitki trbuh?

Da nešto odmah razjasnimo, vitki trbuh postiže se redovitim vježbanjem i što zdravijom prehranom, no postoji i jedna čarobna namirnica, koju već imate u svojoj kuhinji, koja vam može pomoći u postizanju tog cilja.

I općenito, ona dokazano topi masne naslage, smanjuje razinu šećera u krvi te kontrolira težinu. Kako vas ne bismo više držali u neizvjesnosti, radi se o jabučnom octu.

Prema jednom istraživanju, konzumacija dvije žličice octa uz zalogaj prije spavanja, pomogla je pacijentima s dijabetesom tipa 2 smanjiti razinu šećera u krvi.

U jednom drugom istraživanju s ovom namirnicom, nisu sudjelovali ljudi, već miševi, a rezultati su pokazali sljedeće: miševi koji su uz prehranu bogatu mastima, dobivali i octenu kiselinu, imali su i do 10 posto manje masnog tkiva od miševa koji su u takvu hranu dobivali samo vodu.

fergie2

U ovaj se trik kune i pjevačica Fergie, koja s 42 godine ima tijelo na kojoj bi joj pozavidjele i puno mlađe kolegice, iako naravno, ona i redovito vježba te pazi na uravnoteženu prehranu.

No, bitno je da znate kako nipošto ne biste smjeli piti čisti ocat, jer on s vremenom može oštetiti zubnu caklinu i iziritirati jednjak. Tako ili ocat dodajte hladnim prilozima od povrća ili dodajte dvije žličice octa dnevno u čašu tople vode, a po potrebi dodajte i žličicu meda.

Izvor: index.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: