Objavljeno: 20.08.2016 u 10:16 | Lifestyle | Komentara:

Pomiješajte malo soli i maslinovog ulja, i nećete osjećati bol narednih 5 godina!

Okoštavanje vrata teško je izliječiti, ali postoji lijek za to. Osteokondroza je bolna i praćena osjećajem nelagodnosti u vratu, a rezultira gubitkom osetila u rukama.

so-maslinovo-ulje

Ovaj jednostavan prirodan lijek ublažava boli i sve ostale simptome okoštavanja vrata brzo i efikasno. Nakon tretmana, nećete osjetiti nikakvu bol za sljedećih pet godina.

Ova mješavina za masažu priprema se s nerafiniranim biljnim uljem i soli (možete koristiti morsku vodu, ako želite). Sve što treba je: 10 kašika soli i 20 kašika ulja (maslinovo, suncokretovo).

Uputstva:

Pomiješajte sastojke u staklenu posudu i zatvorite. Nakon nekoliko dana vidjećete svijetlu smjesu u tegli.

Korištenje:

Lijek svakog jutra umasirajte na bolno područje. U početku je potrebno masirati 2 – 3 minute, a zatim povećati vrijeme za 2 – 3 minuta dnevno dok ne dođete do 20 minuta masaže dnevno. Zatim obrišite vrat sa vlažnom krpom.

Nakon 10 dana liječenje će značajno poboljšati cirkulaciju krvi i samom masažom stimulisati regeneraciju hrskavice i koštanog tkiva. Osjetićete olakšanje.

Glavobolje će nestati, a vid i cirkulacija će se poboljšati jer će se telo očistiti od toksina, metabolizam će se normalizirati.

Izvor: web-tribune.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: