Objavljeno: 19.08.2016 u 18:39 | Lifestyle, Zdravlje | Komentara:

Obmotala je stopalo ALUMINIJUMSKOM FOLIJOM, a već ujutro osjetila čudesno dejstvo

Svaki bol u vratu, leđima, ramenima, koljenima ili bilo koja smetnja normalnom hodanju u mogućnosti ste da riješite samo jednim komadom aluminijumske folije, kojom ćete umotati problematično područje.

aluminijska-folija-noga

Ova tehnika se koristi od strane kineskih i ruskih iscjelitelja, a proučavao je i psihoterapeut Vilhelm Rajh.

Liječenje zglobova aluminijumskom folijom je možda najjeftiniji način koji postoji, ali to ne ostavlja sumnju u njegovu djelotvornost!

Kako staviti foliju?

Izrežite komad dužine problematičnog područja i obmotajte foliju, kao što biste to uradili sa najobičnijim zavojem. Postupak ponavljajte 12 dana. Liječenje je vrlo efikasno kod bolova u mišićima, kostima, iščašenja noge, bola u vratu, artritisa, a čak i za liječenje postoperativnih posljedica.

List folije na problematičnom području treba odstojati 12 sati ili tokom noći. Zatim, nakon 12 dana korišćenja, pauzirajte 10 dana, a potom, ako još uvijek osjećate bol, ponovite tretman.

Fascinantno je sve što možemo učiniti sa listom aluminijumske folije, ali uvijek imajte na umu da je ovo za prvu pomoć i ne može zamjeniti stručni savjet ljekara!

Izvor: likemag.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: