Objavljeno: 10.05.2015 u 10:29 | Lifestyle | Komentara:

OSOBE ROĐENE U MAJU: 8 kvaliteta koji krase osobe rođene u ovom mjesecu

Ah, taj divni maj. Ko ga ne voli? Vrijeme je divno, cvijeće je svuda oko nas, pozitivna energija se može osjetiti u vazduhu. A, šta je sa ljudima rođenim u ovom proljetnom mjesecu?

behar-foto

Sljedećih osam karakteristika su im zajedničke:

Romantizam

Osobe rođene u ovom mjesecu po prirodi su romantičari. Kada je u pitanju romantika, niko im ne može parirati. Kada vole, onda je to do zadnjeg atoma i iskreno.

Prijateljstvo

Ljubav nije jedini domen u kojem su osobe rođene u maju nenadmašne. Kada je u pitanju prijateljstvo, nema im ravnih. Veoma brzo uspostavljaju prijateljske odnose i nikada ne okreću leđa pravim prijateljima.

Pouzdanost

Možete se osloniti na osobe rođene u ovom mjesecu kada vam je to najpotrebnije. Pored toga, možete se pouzdati u njih oko bilo kojeg zadatka, jer će dati svoj maksimum da ga ispune. Osobe rođene u maju nisu neko ko odustaje na pola puta, samo zato što su naišle na neku prepreku.

Spokojnost

Osobe rođene u ovom mjesecu sve su osim glasne i napadne. One vole da uživaju u mirnim trenucima i uvijek će ih prije privući mirno okruženje. One mogu biti veoma smirene i tihe, bez obzira na situaciju u kojoj se nalaze.

Strpljenje

Ovo je i jedna od najvećih vrlina koje osobe rođene u maju posjeduju. Uvijek daju sve od sebe i nisu nestrpljive oko ishoda.

Kreativnost

Ove osobe rođene su sa kreativnim genom i često se ističu u svim vrstama umjetnosti. Njihov um funkcioniše na prilično zanimljiv način, a njihova sposobnost u tome što misle van okvira

Realnost

Osobe rođene u ovom znaku čvrsto stoje na zemlji i svjesne su svojih ograničenja. One nemaju lažne pretenzije prema bilo čemu i realne su do srži. Njihova praktična priroda sprječava ih da preduzmu bilo kakve nezrele korake i pomaže im da ostvare zacrtane ciljeve.

Pronicljivost

Osobe rođene u maju imaju sposobnost da osjete nevidljivo pa i da predvide određene buduće događaje. Upravo to je ono što im pomaže i da donesu prave odluke. Odlični su konsultanti i savjetnici pa im drugi vjeruju.

Izvor: minimagazin.info

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: