Objavljeno: 06.02.2018 u 11:24 | Lifestyle | Komentara:

NE PIŠE IM SE DOBRO: Za tri horoskopska znaka mjesec februar će biti katastrofalan!

Ovo su neki horoskopski znakovi za koje ovaj mjesec, februar 2018. godine, neće biti baš lijep. Pročitajte ispod koja su to tri horoskopska znaka:

horoskop-feb

Bik

Moguće je da ćete imati neke poteškoće na poslu, pogotovo u odnosu sa šefom i kolegama. Zato treba da budete kolegijalniji, pristupačniji i imate bolji odnos s njima. Držite do sebe i svojih stavova, ali se trudite da vam odnos bude bolji. To je također bitno.

Rak

Vi ne razmišljate o novcu, a trebalo bi. Nemojte rasipati novac, već obratite pažnju na to kako ga trošite. Budite racionalniji i razmislite za šta vam je potreban i u koje svrhe biste trebali da ga iskoristite.

Strijelac

Nekada niste sigurni šta zapravo želite. Moguće je da ćete imati probleme u odnosu s partnerom. Zato treba da budete sigurni šta želite i da pazite na svoje ponašanje. Budite zreliji i poradite na komunikaciji s partnerom, pa će sve biti bolje. Zapamtite da trebate biti sretni u vezi, ne tužni i depresivni.

Izvor: megagiga.info

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: