Objavljeno: 15.07.2013 u 15:00 | Lifestyle, Putovanja | Komentara:

Luksuzne vile u kojim se baškare crnogorski političari

Vodeći crnogorski političari rijetko se odmaraju van Crne Gore, a sudeći po budžetu koji im je potreban za ljetovanje, teško da mogu naći jeftiniju destinaciju, prenijeli su podgorički mediji.

Tako će šef države Filip Vujanović tradicionalno i ovo ljeto provesti u državnoj rezidenciji u Njivicama, kod Herceg Novog, dok predsjednik Skupštine Crne Gore Ranko Krivokapić odmor provodi u rodnom Kotoru.

Premijer Milo Đukanović kombinuje more i planinu.

Bilo da se radi o liderima partija i koalicija ili “običnim” funkcionerima, Crna Gora im je svima omiljena destinacija, kako zbog tradicije da idu na poznata mjesta, tako i zbog cijena. Kada državne objekte ne koriste državnici, odmor u nekoliko vila na Primorju i sjeveru koriste i ministri, dok se poslanici odmaraju o svom trošku.

Predsjednik Nove srpske demokratije i član Predsjedništva Demokratskog fronta Andrija Mandić sa porodicom će i ove godine na crnogorsku obalu.

“Idemo na more, a troškovi su gotovo isti, malo veći nego kada smo kod kuće”, rekao je Mandić.

Jedan od najiskusnijih poslanika, Miodrag Vuković iz DPS-a, obavezno ljetuje u Crnoj Gori, ali na sjeveru.

Izvor: depo.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: