Objavljeno: 26.05.2018 u 12:37 | Lifestyle | Komentara:

Ljubavni horoskop: Zvijezde otkrivaju koliko djece ćete imati

Zvijezde imaju za svaki od pripadnika Zodijaka već određen broj, bilo da se on slaže sa onim koji smo mi sami zamislili i isplanirali.

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Možda ćete se iznenaditi da su vaše namere u skladu sa onim što su vam zvezde predvidele. Možemo da se kladimo da su Lavovi isplanirali već više od jednog deteta, ali koliko su vam to zvezde predvidele? Horoskop krije tajnu koju vam mi sada razotkrivamo, pa pogledajte na kom mestu se nalazi vaš znak.

Ribe

Za vaš znak bi bilo tipično da imate čitavu školicu ribica, ali su vam zvijezde predvidjele petoro djece. Iako ste sanjari vjerovatno niste nikad mogli ni da sanjate ovu brojku. Materinski instinkt se spontano javlja kod Riba, a sa djecom se trude da imaju sjajnu komunikaciju

Jarac

Predodređeni ste da budete roditelj troje djece. Vaša prirodna odgovornost, disciplina i samokontrola pomoći će vam u odgajanju troje djece, a materinstvo vam neće teško pasti. Bićete strogi roditelj, ali uvijek fer i pošteni u odnosu sa djecom. Jednom kada vaša djeca odu od kuće i započnu svoje živote biće vam žao što ih niste imali još.

Lav

Vama treba cijeli čopor uz vas. Zvijezde su vam predvidjele najmanje troje djece, sa kojima vam neće biti teško da izađete na kraj. Imate dobro i toplo srce, a djecu ćete razmaziti kako god možete. Vaši potomci zahtjevaće vašu zaštitu, a prekriveni hranom, izbljuvkom i među prljavim pelenama nećete se osjećati kao kralj ili kraljica. Porodica nikada neće biti vaš prioritet po prirodi, ali ćete uvijek željeti da zaštitite vaš čopor.

Djevica

Zvijezde su svjesne da mnogo djece za Djevicu znači neizmjerno mnogo stresa i anksioznosti, pa ćete zbog toga imati samo jedno dijete. Materinstvo vam ne pada tako lako, ali ste veoma posvećeni porodici i razumijete važnost tradicije. Vaša prevelika zabrinutost dovešće do frustracije kod vaše djece.

Škorpija

Najstrastveniji ste pripadnik Zodijaka, imate dobru dušu za roditelja i zvijezde vam predviđaju petoro djece. Djeca iz vas izvlače ono najbolje, jer onog momenta kada postanete roditelj za vas ne postoji niko drugi.

Ovan

Kada ste bili mlađi pomisao na djecu vam se nije činila prirodnom, ali kako ste stariji to vam se roditeljski i nstinkt sve više pojačava. Zvijezde vas vide kao jakog zaštitnika i nekoga ko će moći da štiti potomstvo. Predodređeni ste da imate troje djece, a možda i četvoro koje bi moglo da vas iznenadi. Vaša djeca će biti izuzetno talentovana, a vi ćete znati kako da im pomognete da njihovi talenti dođu do izražaja.

Rak

Vi ste majka Zodijaka, veoma emotivni i simpatični, pa ćete uvijek biti dobro raspoloženi pored djece. Zbog toga vam zvijezde predodređuju da ćete imati dvoje djece, koje ćete dobiti sa velikom starosnom razlikom između njih. Od djece očekujete da budu puna poštovanja prema vama, a znaćete kako se vaša deca osjećaju i kada su kilometrima daleko od vas.

Vaga

Vi volite jednakost i balans, a zvijezde će podržati i simetričnost u porodici. To ukazuje na prognozu zvijezda da ćete imati dvoje, četvoro ili čak šestoro djece. Prve godine života vaše djece dovodiće vas do ludila dok ih ne naučite toleranciji. Djeca će da naruše vašu harmoniju i ravnotežu. Vaša djeca će biti budući lideri u svijetu, baš kao i vi.

Vodolija

Imaćete samo jedno dijete kojem ćete posvetiti svu vašu pažnju i vrijeme. Sve više od jednog djeteta zahtijevaće da podijelite pažnju, ljubav i sve što dijete zahtijeva, a vama je to nemoguća misija.

Strijelac

Samo jedno dijete imaće i osobe rođene u znaku Strijelca. Nema šanse da ćete razmišljati o djeci dok ne proputujete cijeli svijet. Možda ćete uhvatiti sebe kako djecu šaljete često kod babe i dede u goste.

Bik

Predodređeni ste da imate dvode djece, jaku porodicu, a sve više od dvoje djece narušiće vaš odnos i harmoniju. Djeca će stalno testirati vaše granice. Predodređeni ste za veoma privrženog roditelja, a bićete i veoma bliski sa djecom.

Blizanci

Potrebna su vam djeca kako biste se osjećali ispunjenima, a zvijezde prognoziraju da ćete imati možda čak i blizance iako namjeravate da budete trudni samo jednom. Lako ćete se prilagoditi djeci i bićete dobar roditelj.

Izvor: telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: