Objavljeno: 03.07.2013 u 10:43 | Lifestyle | Komentara:

Kako nam alkohol izmijeni lice? Otkrijte kako ćete izgledati nakon deset godina pijenja!

alkohol-lice

Foto: Drinking Mirror

AKO ŽELITE vidjeti kakav učinak na vaše lice i izgled ima količina alkohola koju dnevno popijete,  možete to napraviti uz pomoć aplikacije Drinking Mirror.

Ona je dostupna i besplatna i na Androidima i na iPhoneovima, a ranije ove godine nastala je kao dio kampanje škotske Vlade u borbi protiv alkoholizma među ženama, Drop a Glass Size. Omogućava vam da se fotografirate, ukucate koliko prosječno dnevno imate običaj unositi alkoholnih pića u organizam te potom vidite kako ćete zbog toga izgledati za 10 godina.

I iako u nekim slučajevima rezultat može biti malo pretjeran, ovo je u svakom slučaju jako dobra taktika za smanjenje unosa količine alkohola kod onih koji jako puno piju.

Veza između zdravlja i alkohola nije sasvim jasna, pogotovo kad se uzmu u obzir istraživanja u kojima se tvrdi da u malim količinama alkohol može pogodovati zdravlju. Dermatolozi pak tvrde da popucale kapilare nemaju veze s pijenjem, ali nitko ne poriče da nam je zbog previše alkohola koža dehidrirana i umorna, prenosi Huffington Post.

Osim putem mobitela, sebe za 10 godina s posljedicama alkohola možete vidjeti i ovdje.

Izvor: Index.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: