Objavljeno: 02.02.2018 u 14:06 | Lifestyle, Ljubav i Sex | Komentara:

Izaberite MJESEC koji vam se najviše SVIĐA i odmah ćete saznati ŠTA VAS ČEKA u vezi LJUBAVI I NOVCA! Teško vama ako ste pikirali baš OVAJ!

Ako vjerujete u podsvijest i ideju da nešto iznutra već zna šta nas čeka u danima i nedeljama pred nama, onda je vrijeme da se poigramo i riješimo jedan kratak test budućnosti.

mjesec

Izaberite jedan od tri Mjeseca sa slike i to će vam otkriti šta vas čeka na planu finansija i ljubavi u narednim mjesecima.

Šareni mjesec

Vaša psiha je veoma snažna i intuicija razvijena. Uvijek razmatrate sve mogućnosti prije nego što donesete odluku, a to će vam najviše biti od pomoći kada je riječ o egzistenciji u budućnosti. Samo strpljivo u vaši napori kada su finansije u pitanju će se isplatiti. Odluke koje ste donijeli u prošlosti, zbog kojih ste se osjećali izgubljeno, konačno će se pokazati kao solidni izbori. U dobrom ste periodu za investiranje i preduzimanje novih izazova koji mogu da vam donesu budućnost punu prosperiteta. Biće radosti i sreće, ali ne zaboravite da sve podijelite sa prijateljima i porodicom. Ulazite i u dobro doba za ljubav i emocije, u vazduhu je veliki naboj strasti. Stiže blagoslov za vas u vidu vremena ljubavi i novca!

Plavi mjesec

Ne bi trebalo da rizikujete – ni na planu ljubavi, ni na planu finansija. To jednostavno nije u redu. Ne stavljajte svoj život ni u čije ruke. Vrijeme je da se sami izborite za boljitak, a ne da očekujete pomoć od drugih. Niko to neće uraditi bolje od vas. Budite oprezni, moguće je da vas čekaju finansijske izdaje. Čeka vas veoma strastvena ljubav, ako ste singl, ali morate da budete spremni da se prepustite i otvorite za istu.

Roze mjesec

Veći prihodi predstoje vam za nekoliko mjeseci. To bi moglo da se desi zbog unapređenja na poslu, zbog vaših napora ili neke nove funkcije koja će da vam donese dobar ekonomski podsticaj. Kada je ljubav u pitanju dolazi vam period bez mnogo problema i briga. Ali, takođe biće to i vrijeme odnosa koje ne uključuju veliku posvećenost ili odgovornost.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: