Objavljeno: 05.11.2017 u 13:32 | Lifestyle | Komentara:

Horoskop i psi: Koja pasmina najbolje odgovara vašem znaku?

Znate li koji pas karakterno najbolje odgovara vašem horoskopskom znaku? U nastavku provjerite s kojom pasminom biste se najbolje slagali.

slatki-psi (1)

1. Ovan – australski ovčar

Australski ovčari su odlučni, samouvjereni i puni energije, baš poput ovnova. Obožavaju fizičku aktivnost i pažnju, a ako je ne dobiju postanu malo ćudljivi. Vole imati sve pod kontrolom pa ne čudi to što ih se svrstava među najbolje pasmine za čuvanje stada.

2. Bik – bernski planinski pas

Idealan pas za bikove je bernski planinski pas. Ovaj dobar div iznimno je miran, staložen, dobar i inteligentan. Lako se dresira i po prirodi je vrlo privržen. S obzirom na to da bikovi ponekad znaju imati faze lijenosti, sjajno će se slagati s ovim psom koji također voli povremeni ljenčariti.

3. Blizanci – čivava

U blizancima se skrivaju dvije osobnosti, baš kao i u malenoj čiuvavi. Upravo će se zato sjajno slagati s pripadnicima te pasmine i tolerirati njihove promjene raspoloženja. U jednom trenutku mirne, zabavne i opuštene, a u drugom nervozne – to su slatke čiuvave. Jako vole svoje vlasnike i na trenutke mogu biti jako posesivne, što će odgovarati bizancima koji pak vole dobivati puno pažnje.

4. Rak – jorkširski terijer

Ovi preslatki psići su maleni, ali imaju veliku osobnost. Pravi su avanturisti, znatiželjni i zaigrani pa ih treba držati pod kontrolom. Pravi su emotivci, baš kao i rakovi i stvoreni su za suživot s dobrodušnim rakom koji će ih obožavati.

5. Lav – sibirski haski

Strastvenim i dominantnim lavovima potreban je pas koji također voli biti glavna zvijezda. Sibirski haski je prijateljski nastrojen i topao, ali ponekad može biti malo tvrdoglav i fokusiran isključivo na sebe, što su osobine u kojima će se sigurno prepoznati lavovi.

slatki-psi (2)

6. Djevica – shiba inu

Ova japanska pasmina iznimno je pronicljiva. Koliko god se vi trudili sakriti nešto od njih, uvijek će vas nasamariti i pronaći “plijen”. Nekada lovački pas, shiba inu i dalje u sebi ima instinkte lovca, ali uz pravilnu i pravovremenu socijalizaciju postaje idealan obiteljski pas.

7. Vaga – mješanac pudle i zlatnog retrivera

Nemoguće je ne zaljubiti se u njih. Šarmantni i inteligentni baš poput vaga, bit će im savršeni životni suputnici. Željni su socijalizacije i nježnosti, ali istovremeno su vrlo opušteni i vole biti sami. Mogu se satima igrati s vama ili jednostavno ležati u vašem krilu, ovisno o tome za što su raspoloženi.

8. Škorpion – njemački ovčar

Škorpioni i njemački ovčari stvoreni su za suživot. I jedni i drugi znatiželjni, samouvjereni i rođeni vođe – sjajno će se slagati. Njemačkog ovčara odlikuje nevjerojatna hrabrost i odanost pa će se po prirodi skeptični škorpioni skloni nepovjerenju uvijek osjećati sigurno i voljeno uz svog odanog psa.

9. Strijelac – zlatni retriver

Energija, znatiželja i šarm – ovako bi se u tri riječi mogli opisati zlatni retriveri, ali i strijelci. Jedino što žele je usrećiti svog vlasnika i dati im puno ljubavi. Skloni su avanturama i pravi su istraživači, baš kao i strijelci.

10. Jarac – francuski buldog

Na staložene jarčeve uvijek se možete osloniti, a za njihovu snažnu osobnost idealan je odani francuski buldog koji odmah postaje najbolji prijatelj svog vlasnika. Ponekad zna biti malo nestašan i jako zaigran pa će pomoći jarcu da otkrije i svoju drugu znatno opušteniju stranu.

11. Vodenjak – chow chow

Vodenjaci su po prirodni vrlo neovisni i treba im puno vremena za sebe. Upravo im zato odgovara ova pasmina. Iako kao i svi ostali psi naprosto obožavaju svoje vlasnike, ponekad su malo rezervirani i traže svoju slobodu.

12. Riba – cavalier king Charles španijel

Nježne ribe provode puno vremena brinući o drugima i njihovim potrebama, ali možda je vrijeme da dopuste da i njih netko obasipa ljubavlju. To će sigurno znati napraviti prelijepi kavalijeri koji će se najsigurnije osjećati u vašem krilu.

Izvor: zadovoljna.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: