Objavljeno: 01.12.2015 u 21:21 | Lifestyle, Zdravlje | Komentara:

Dragulj njemačke narodne medicine: Jedna čaša čisti arterije i sprječava najteže bolesti!

Predstavljamo vam prirodni napitak, porijeklom iz stare Njemačke, koji se sastoji od limuna, češnjaka, đumbira i vode. Njegove brojne prednosti proizolaze iz kombinacije tih triju super zdravih namirnica koje mogu imati vrlo pozitivne zdravstvene učinke na naše tijelo.

njemacki-lijek

Zdrastvene dobrobiti

Regulacija povećane razine masnoće u krvi.
Prevencija i liječenje začepljenja arterija.
Prevencija i liječenje infekcija i prehlade.
Prirodno osnaživanje imunološkog sustava.
Prirodno čišćenje jetre.
Sprječavanje umora.
Prevencija slobodnih radikala u tijelu koje uzrokuju najteže bolesti i mnoga druga stanja povezana s bolestima srca i krvožilnog sustava.

Potrebni sastojci

4 limuna s korom (ne moramo napominjati da pokušate pronaći organski uzgojene limune)
4 velike cijele glave češnjaka
1 mali korijena đumbira (oko 3-4 cm)
2 litre čiste vode

Detaljne upute za pripremu ovog prirodnog lijeka

Oprati limune i izrezati ih na komade. Oguliti češnjak i obraditi ga s limunom i đumbirom u blenderu. Dodati izmiksanu smjesu u metalni lonac. Dodati 2 litre vode i zagrijati sve zajedno dok skoro ne proključa. Odmah isključiti topline prije nego mješavina zakipi i pustiti da se sve ohladi. Procijediti kroz srednje cjedilo i ispuniti u staklene boce.

Piti jednu čašu svaki dan, najmanje 2 sata prije obroka ili na prazan želudac.

Kura liječenja traje 3 tjedna, uz svakodnevno konzumiranje jedne čaše, nakon čega treba napraviti pauzu od jednog tjedna. Nakon pauze možete opet nastaviti sa konzumiranjem u istom ciklusu.

Ukoliko vam okus ne odgovara, možete dodati malo meda po ukusu. Nakon 3 tjedna korištenja trebalo bi da osjetite značajnu regeneraciju tijela.

Napitak je, osim već navedenih blagodeti, posebno koristan u sprečavanju kalcifikacije u tijelu, koja izaziva kamenčiće u organima i začepljenje krvnih žila.

Kombinacija limuna, vode i kuhanja neutralizirati će miris češnjaka, pa ne morate brinuti za zadah. Prije svakog konzumiranja protresite bocu s ovim domaćim lijekom, kako bi se talog limuna i češnjaka na dnu pomiješao sa sokom.

Oni koji su probali, kažu da je napitak odličan i za starije osobe, da im vraća energiju i snagu i tako ih pomlađuje, jer nakon nekoliko tjedana poboljšava njihovu cirkulaciju.

Izvor: atma.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: