Objavljeno: 08.10.2013 u 19:12 | Lifestyle | Komentara:

Dive se njezinoj težini: Plaćaju joj samo da gledaju kako jede

Jennifer (31) je, kaže, našla posao iz snova. Ona je ‘plus-size’ model. Stranci joj plaćaju kako bi ju na internetu gledali dok se prežderava. Obožavaju njezine ruke.

dive-tezini-1

Jennifer Bennett iz Bostona je model kojemu stranci plaćaju kako bi ju na internetu gledali kako jede i deblja se. Ova 31-godišnja debeljuca teži čak 190 kilograma, aopseg bedara joj je oko 110 centimetara.

Tijekom surfanja internetom naišla je na stranicu na kojoj se okupljaju ljubitelji pretilih ljudi, uglavnom žena, kojima plaćaju kako bi ih uživo gledali dok se prežderavaju.

Jennifer je odlučila pokušati i postala profesionalni ”plus-size” modelProsječno se 15 sati na dan snima pred kamerom kako jede različite namirnice.

Što je teža, veća joj je zarada pa nije ni čudno da već ima 190 kg.

dive-tezini-2

‘Najviše uživaju u gledanju mojih ruku’

- Moje najveće prednosti su bedra i trbuh, no ljudi najviše uživaju u gledanju mojih ruku koje su najunosniji dio tijela – pojasnila je Jennifer. Počela je raditi za novac i shvatila da s ovim poslom može napokon biti ono što jest.

‘Hrana je moja najveća radost’

- Od djetinjstva se borim s debljinom. Bila sam nesretna, a sada uživam. Hrana je moja najveća radost i ne mogu zamisliti bolji posao od ovog – rekla je Jennifer. Svjesna je da si narušava zdravlje, ali ne namjerava prestati.

- Radije ću umrijeti mlada, nego se vratiti u svijet muke, osude i beznađa – odlučna je Jennifer.

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: