Objavljeno: 07.03.2016 u 13:53 | Facebook, IT / Tech | Komentara:

OVO NISU SVE FACEBOOK REAKCIJE, IMA IH JOŠ! Pogledajte kako ih uključiti

Ukoliko vam se ne dopada “Reactions” opcija na Facebooku koja je donijela nove lajkove, postoji dodatak za Google Chrome i Mozilla Firefox internet pretraživače koji će reakcije koje sada viđamo na ovoj društvenoj mreži promijeniti u likove Donalda Trampa ili Pokemona.

novi-lajkovi

Reaction packs (paketi reakcija) koje je stvorio developer Rodney Folz jednostavna je ekstenzija brovsera. Nakon što se instalira, korisnici mogu otići na Reaction Packs stranicu i izabrati koji im se paketi najviše sviđaju.

Sve reakcije su iste – ‘Sviđa mi se‘, ‘Super‘, ‘Haha‘, ‘Opa‘, ‘Tužno‘ i ‘Grrr‘, jedino su slike zamijenjene za one koje se vama sviđaju.

pokemoni

Ako vam se ponuđeni izbor ne sviđa, slobodno možete napraviti i vlastite pakete, s kojim god slikama hoćete.

Jasno, ako drugi Facebook korisnici nemaju te iste ekstenzije, neće vidjeti vaše posebne reakcije već standardne Facebookove. Tako da se ne morate brinuti što će kolege misliti ako stavite neke malo neuobičajene sličice.

Reaction Packs besplatna su ekstenzija, koju se može skinuti na Chrome Web Store i Firefox add-on stranicama.

Izvor: net.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: