Objavljeno: 23.03.2016 u 18:33 | Facebook, IT / Tech | Komentara:

Na ovim TELEFONIMA Facebook NEĆE biti dostupan od 31. marta!

Korisnici koji žele da nastave da koriste Fejsbuk na ovim aparatima, moraće to da učine preko web preglednika. Vrlo smo razočarani ovom odlukom jer znamo da naši korisnici obožavaju ove aplikacije. Borili smo se da u Fejsbuku promijene svoje mišljenje, ali nismo uspjeli – napisao je Gazola.

facebook

Facebook od 31. marta neće biti dostupan na BlackBerry uređajima jer se ukida tehnička podrška za aplikacije na ovim uređajima.

BlackBery-jev šef marketinga Lou Gazola je objavio ovu informaciju putem svog bloga. Osim toga Fejsbuk je još prošlog mjeseca objavio da ukida podršku za WhatsApp na BlackBerry uređajima.

– Vrlo smo razočarani ovom odlukom jer znamo da naši korisnici obožavaju ove aplikacije. Borili smo se da u Fejsbuku promijene svoje mišljenje, ali nismo uspjeli – napisao je Gazola.

– Uprkos tome, tražimo druge načine kako našim korisnicima osigurati najbolje iskustvo korištenja naših uređaja – kazao je on.

Gazola je pozvao sve korisnike da svoje nezadovoljstvo izraze na društvenim mrežama, koristeći hashtag #ILoveBB10Apps, piše The Verge.

Izvor: dnevno.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: