Objavljeno: 26.06.2013 u 10:51 | Crna Hronika, Svijet | Komentara:

VJEŽBALA PARKIRANJE: Ubila muža, sebi smrskala glavu

Žena iz kineske provincije Žiđang bukvalno je “zalijepila” muža uza zid pokušavajući da se parkira u rikverc, a kada je čula njegove krike, izbacila je glavu kroz prozor, greškom dodala gas i udarila u stub.

vjezbala-parkiranje-kina

Kineskinja (41) ubila je svog supruga, a potom i sebe dok je učila da parkira automobil. Da tragedija bude još veća, nesreća se dogodila pred očima njihove šestogodišnje ćerke koja se nalazila u kolima.

Strašna nesreća dogodila se u podzemnoj garaži u gradu Ningbo u kineskoj provinciji Žiđang. Žena koja je imenovana samo po prezimenu Lin izazvala je tragediju tako što je pokušavala da uparkira svoj “leksus” u rikverc. Muž se nalazio iza automobila pokušavajući da je navede.

Kako prenose mediji u Kini, žena je bukvalno “zalijepila” muža uza zid. Kada je čula njegove krike, izbacila je glavu kroz prozor, međutim, umjesto da promeni brzinu i krene naprijed, nagazila je pedalu gasa. Kola su krenula unazad, Lin je udarila glavom u stub, a muža priklještila uza zid usmrtivši ga na licu mesta. Hitna pomoć je brzo stigla na mesto nesreće, ali je žena preminula na putu do bolnice.

Izvor: Telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: