Objavljeno: 21.03.2017 u 8:56 | Crna Hronika, Svijet | Komentara:

Ubili krokodila, šokirali se kad su ga rasporili: Pojeo je dijete!

Zimbabve: U utrobi krokodila našli su ostatke dječaka (8). Dječak je nedavno nestao. U zadnje vrijeme su u regiji učestali napadi krokodila, najvjerojatnije zbog poplava

Mještani sela u Zimbabveu su uhvatili, ubili i rasporili krokodila. U njegovoj unutrašnjosti pronašli su ostatke dječaka. Snimili su i fotografije koje prikazuju mrtvu životinju na leđima s rasporednim trbuhom. Oko nje stoje mještani.

krokodil-2

- Životinja je najprije ubijena, a onda rasporena – izvijestili su lokalni mediji. U unutrašnjosti životinje našli su ostatke dječaka (8). Dječak, čije ime nije poznato, nedavno je nestao.

Sada je razriješena njegova tragična sudbina. Ovo nije prvi smrtonosni napad krokodila. Prije nekoliko tjedana u istoj je regiji pronađeno tijelo ribara u krokodilu. U zadnje vrijeme u regiji je zabilježen porast broja napada krokodila na ljude. Obilne su kiše podigle razinu rijeka pa je moguće da su krokodili tako došli na područje na kojem ih inače nije bilo.

Video pogledajte ovdje.

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: