Objavljeno: 05.04.2016 u 13:18 | Crna Hronika, Svijet | Komentara:

Strina ubijene pjevačice otkrila strašnu istinu: Jelena mi je otkrila da…

BEOGRAD – Jana ne priča o tom danu. Pitali smo je šta se tada desilo, ali ona ćuti. Tužna je i ne prestaje da plače. Stalno ponavlja: „Svi imaju mamu, samo je ja više nemam.“ S njom je u nedelju razgovarao i psiholog, ali ništa ne znam o tom razgovoru… Ovako počinje priču za Kurir Gordana Krsmanović Marjanović, strina pjevačice „Granda“ Jelene Krsmanović (32), čije je tijelo u nedjelju pronađeno u kanalu kod nasipa u naselju Crvenka u Borči.

strina

Gordana Krsmanović kaže da je Jana u vrtiću, kao i da su, osim Jelene, o njoj vodile računa Jelenina majka Zorica i vaspitačice. Kako su izjavili rođaci pokojne pjevačice, Jana se izjasnila da neće da se vraća kod oca u kuću, već da želi da bude s bakom, to jest Jeleninom majkom Zoricom. Inače, mala Jana bi danas trebalo da bude saslušana u policiji.

Sagovornica Kurira kaže da njihovu porodicu kao da bije prokletstvo. Jelenini roditelji su se mladi preselili iz okoline Raške u Borču, gdje je ona i rođena. Otac joj je mlad umro prije osam godina od karcinoma, a do tada je brinuo o njoj.

- Prošle godine umro joj je stric od karcinoma, a ove godine je i kod njene majke otkriven rak, pa je ona dva mjeseca sa Zoranom odlazila na Institut za onkologiju, gdje je majka ležala. Bila je borac, obožavala je da pjeva, a kćerku i bolesnu majku izdržavala je pjevanjem – ističe uplakana strina.

Ona dodaje da ne može da zna šta se desilo tog dana, ali i da neće ići u kuću Zoranovih roditelja dok se ne otkrije ubica.

- Dok ne vidimo rezultate istrage policije, neću ići u tu kuću. Ne znam da li je Zoran umiješan u sve to – kaže Goca.

Prema njenim riječima, Jelena je možda prije nekog vremena osjetila da će joj se nešto loše desiti.

- Kad je moj suprug, a njen stric, umro prije godinu dana, pitala me je: „Šta se ovo dešava s nama?“, a potom dodala: „Ja sam sljedeća“. Ni slutila nije da je bila potpuno u pravu. Svi smo se plašili da nas ne napusti njena majka, koja je oboljela od kancera – kaže potresena žena.

Zorica, Jelenina majka, ne može da dođe sebi od plača i bola.

Ona dodaje da zna da je Zoran još uvijek u policiji, ali i to da u njega ne sumnja.

- Međutim, ne znam više u šta da vjerujem, sve je čudno. Veče kad je nestala tražila sam je tri sata, ni slutila nisam da mi je dijete u kanalu punom vode – tvrdi majka.

U njen dom, nakon saznanja da je pronađeno tijelo zapravo pjevačicino, došle su joj sestre, Jelenine tetke, iz Novog Pazara, Raške i Kruševca.

Tetka Goca kaže da je Jelena bila srećna u braku i da joj se nikada nije žalila.

- Dolazili su kod nas i djelovali zaljubljeno. Jeca se nikad nije žalila na Zorana, možda neke stvari nije željela da mi kaže kaže tetka. Ona ističe da je Jelena posljednje gostovanje imala na televiziji Hepi u rijalitiju „Parovi“.

- Bili smo ponosni na nju kad god bismo je vidjeli na televiziji. Bila je naša radost i veselje. Dobra i vrijedna domaćica. Njoj nikad ništa nije bilo teško – kaže uplakana pjevačicina tetka iz Kruševca i dodaje da je Jelena završila trgovačku školu i višu muzičku.

Izvor: kurir.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: