Objavljeno: 14.04.2016 u 14:00 | Crna Hronika, Svijet | Komentara:

OTKRIVEN KLJUČNI TRAG! Obdukcijski nalazi otkrili zastrašujuće detalje ubistva! Ubica je….

Prema najnovijim detaljima iz istrage, tijelo pjevačice Jelene Marjanović, koja je mučki ubijena u subotu 2. aprila sa 30 udaraca u glavu tupim predmetom od kojih su dva bila smrtonosna, najvjerovatnije je u kanal na nasipu u Crvenki doneseno dan nakon ubistva, odnosno u nedjelju 3. aprila oko osam sati ujutru.

Prema obdukcijskim nalazima, njeno tijelo, koje je pronađeno u kanalu, u vodi je bilo samo tri sata, a ostalih 17 sati do pronalaska je bilo na nekom drugom mjestu.

mjesto-ylocina

– Ovo znači da se monstrum vratio na mjesto gdje je Jelenu oteo i samim tim postoji veća šansa da je ostavio neki trag – rekao je izvor iz istrage, koji razumljivo želi da ostane anoniman, za srpski Telegraf, pa dodaje:

– Obdukcija je bacila novo svjetlo na cijeli događaj. To što je tijelo žene u vodi bilo samo tri sata ukazuje na to da je ona najvjerovatnije oteta i ubijena na nekom drugom mjestu, a ne u naselju Crvenka kod Borče.

Kako dalje priča, za policiju je sada velika misterija gdje je njeno tijelo bilo 17 sati.

– Sada je jasno kako je moguće to da njeno tijelo nije pronađeno ranije iako su za njom tragali najprije porodica, a potom i policija. Ključno je da sada otkrijemo šta se događalo u tih 17 sati i da li je neko vidio automobil kojim je ona prebačena s jedne na drugu lokaciju.

Tužilac i policija i jučer su bili na nasipu, pokušavajući da pronađu neki novi trag od ubice, a sada se traže i tragovi automobila s kojim je njeno tijelo dovezeno.

– Isječeno je šiblje oko tog mjesta. U kanalu su pronađeni novi tragovi, koji mogu da budu tragovi brzog bacanja tijela. Policija je isjekla grane i poslala ih na forenzičku analizu kako bi se utvrdilo da li je na njima ostavljen DNK trag – kaže ovaj izvor iz istrage.

Izvor: Telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: