Objavljeno: 14.04.2016 u 9:06 | Svijet, Zanimljivosti | Komentara:

ČITAVO SELO I RODBINA OSTALI U ŠOKU: Prve bračne noći otkrio da ona nije nevina, a onda je…

Bila je to njihova prva bračna noć, međutim, ujutro se mladenci nisu pojavili. Njena porodica je očekivala mladence nakon vjenčanja, a postali su sumnjičavi kad se nisu pojavili, piše Metro.

krevet

Khanzadi Lashari (19) je bila još uvijek u vjenčanici kada je njen suprug Qalandar Baksh Khokhar brutalno ubio. Pakistanac je zadavio svoju mladu, nakon što je otkrio da nije djevica.

Njihova sumnja je porasla kada su došli do kuće mladog para, a nikoga nije bilo unutra. Nakon što je porodica provalila u kuću, pronašli su tijelo 19-godišnje Khanzadi na krevetu. Mladoženju nisu pronašli.

Obavijestili su policiju, a mladin brat je podnio prijavu i optužio Qalandara i njegovu braću za smrt svoje sestre. Nakon što je uhvaćen, Qalandar je priznao ubistvo supruge.

Mladoženja je izjavio da je udavio suprugu jer nije bila djevica, a onda je pobjegao iz kuće.

Izvor: Doznajemo.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: