Objavljeno: 03.12.2015 u 10:26 | Crna Hronika, Svijet | Komentara:

ODVUKAO JE DEVOJKU U GRMLJE DA JE SILUJE: A onda mu je ona URADILA OVO! (FOTO)

Džonaton Holms iz Šefilda je početkom novembra imao pokušaj da djevojku uvuče u žbun kako bi je silovao, međutim, prevario se u svojoj procjeni. Djevojka se veoma jvešto izborila sa manijakom o čemu svjedoče brojne masnice i ogrebotine na njegovom tijelu.

Johnathon-Holmes-Dzonatan-Holms

On je jednu noć, oko ponoći, išetao iz svoje kuće i riješio da pronađe neku djevojku koja je sama na ulici. U tome je uspio, međutim, očigledno je bio jako pijan, pa je djevojka uspjela da se izbori s njim.

Žena ga je udarila dva puta u stomak i izgrebala po licu. Tada je taman pomislila da je slobodna, međutim, on ju je prikovao za pod.

Nastavila je da se bori sa njim, a zatim se sjetila da u rukama drži ključeve, koji su joj poslužili da ga udari u lice. Holmsa je ovo zaboljelo, pa je morao da je pusti.

Zbog ovakvog napada, Holms je osuđen na četiri i po godine zatvora. Njegov advokat je u Džonatonovu odbranu rekao da se ne sjeća šta je uradio jer je bio pijan. Takođe, rekao je da mu ovako nešto nikada neće pasti na pamet.

Izvor: telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: