Objavljeno: 06.10.2016 u 16:07 | Crna Hronika | Komentara:

NASILNIK TRAŽI MILOST Ahmet: Marija, oprosti mi – a evo šta mu je ona poručila!

Monstrum Ahmet Marinković (40) smješten je u pritvorskoj jedinici sa dvojicom cimera, kojima priča kako se kaje zbog svega što je uradio i kako se nada da će mu nevjenčana supruga Marija Ferezović (21) oprostiti što ju je tukao i žigosao, zarad djece koju imaju.

marija

Naš izvor objašnjava da ga niko od rođaka i prijatelja još nije posjetio, te da i ne zna da ga je Marija zauvijek napustila i povela djecu sa sobom.

- Nikada mu se neću vratiti… Nek trune u zatvoru. Ni zbog sebe mu ne bih oprostila, niti zbog svoje dvije kćerke. Nisam luda da mu ponovo dozvolim da me muči i bije i da djeca to sve gledaju. On me ne zanima više… – odgovorila mu je Marija.

Nesrećnu ženu Ahmet je mučio punih 48 sati. Marija je ispričala da ju je nevjenčani suprug tukao nogama i rukama, da ju je žigosao, tjerao da jede njegov izmet i sjekao žiletom!

- Suzdržavala sam se da ne pustim glas dok me je tukao, da ne bi čula djeca. Uvijek sam trpjela i ćutala, ali kad je počeo da me peče užarenim limom i žiletom, nisam mogla da izdržim, jaukala sam i vrištala. Djeca su sve čula i pokušavala su da dođu do mene, ali on im je branio – pričala je Marija, čije povrede govore više od riječi.

Ahmet se, nalazi u manjoj ćeliji, sa cimerima.

- Miran je kao bubica. S vremena na vreme se požali cimerima zbog zlodjela koje je počinio. Inače, on do sada nije bio privođen – objašnjava naš sagovornik.

Izvor: alo.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: