Objavljeno: 26.03.2014 u 10:06 | Auto & Moto | Komentara:

Vozač autobusa i iznervirani vozači prevrnuli parkirani Audi A3 koji je blokirao prolaz

Parkiranje u velikim gradovima ponekad zaista zna da bude mučno, ali to nije opravdanje da se automobil ostavi na saobraćajnici i tako blokira saobraćaj. Tu lekciju naučio je i vozač ili vozačica ovog Audija A3.

Audi-A3-41

U nedostatku mjesta za parkiranje, ovaj Audi A3 je ostavljen uz kontenjere za smeće, ali je djelimično blokirao put u predgrađu Atine. Putničkim automobilima nije bio problem da prođu, ali gradski autobus nije imao šanse za prolazak. Nakon nekog vremena, vozač autobusa i iznervirani vozači, uzeli su pravdu u svoje ruke, pa su prevrnuli Audi na bok.

Audi-A3-411

Na taj način su oslobodili prolaz, a automobil je ostao da leži na boku. Saobraćajna (ne)kultura nekim vozačima ili vozačicama potpuno je strani pojam, ali nakon ovog događaja dobro će razmisliti prije ostavljanja automobila na putu.

Izvor: autosnova.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: