Objavljeno: 26.03.2014 u 12:31 | Auto & Moto, Zabava | Komentara:

Nevjerovatno komičan oglas: Ovako se u Hrvatskoj prodaje Volkswagen Golf IV R32

Jedan vlasnik automobila ozbiljno je shvatio prodaju svog Volkswagen Golfa IV R32 4-Motion. Kako je ponosni vlasnik sastavio oglas vezan za njegov Golf možete provjeriti u nastavku članka i to bez ikakve cenzure i uljepšavanja.

volkswagen-golf-4

Oglas preuzet sa jednog od hrvatskih Internet oglasnika:

“Prodaje se jedan od rijetkih i zadnjih modela Golf IV u HR.

Radi se o atmosfercu radnog obujma 3 zarez 200 cm3, 241ks, kako bio rekli: sirove snage, dakle NO turbo! S pogonom na sva četri kotaća (Haldex sklopka)
4 motion je jedan fini pogon za izvlačenje iz snjega i pruža finu sigurnost po ledu i kiši… Prednost ovog pogona je u tome što ‘misli’ umjesto vozača.

Po perfomansama i karakteristikama cijelokupnog auta IV-ke R32 mogu se posramiti mnogo jaći i skuplji auti. Netko će reći: svaki cigo svoga konja hvali,ali bez pretjerivanja ovaj Golf pojede bilo kojeg Bmw-a M3, Type R-a ili Jugića s Fiatovim motorom s dva turba u svakom trenutku.

Na prvi pogled je i najmanje zanimljiv, međutim već na “drugi pogled”, dojam se ubrzo mijenja i jasno se daje do znanja da nije riječ o igrački. Unutrašnjost i kokpit “sjeda” na prvu.

Na prvi dojam svatko će pomisliti da se radi o najnormalnijoj IV-ci kojih danas ima na cesti ko drek vitamina,ali velika zabluda! Sami zvuk motora odaje da se ne radi o običnom Golfu! Zvuk je za poželiti samo takav : reski, moćni zvuk motora. Dok se vozite po kvartu svatko pomisli da ide Ferrari nema tko se za vama neće okrenuti! Jednom riječju krv se ledi u žilama,a u vožnji vas prolaze trnci po cijelom tijelu… oni koji su imali prilike voziti takav auto znaju o čemu pričam i složit će se da je vožnja u njemu bolja od sexsa!

Izgledom miran a u vožnji jako agresivan, zahvaljujuči odličnom VW ovjesu takozvanim „ČMAR ovjesom“ drži cestu ko hemeoridi guzicu. Leži na cesti kao prilijepljen i za izbaciti ga iz takta potrebno je pretjerati u zaista prevelikoj mjeri.

Vožnja ovim automobilom predstavlja izuzetan užitak. Iako vam zakon u Hrvatskoj to zabranjuje Golfa ovim motorom možete “potjerati” do ukupno 268km/h!

S autom je apsolutno sve u redu što se tiče mehanike tako i limarije (po želji i trošku kupca dozvoljava se pregled samo u ovlaštenom VW servisu ). Žena ga nije nikada vozila. Nikada se u autu nije jelo ni pilo,niti su se ikada puštale cajke. Nije razjahan niti raskliman bez ikakvih cvrčka,cviljenja i čudnih zvukova u vožnji, kompaktan 100%!

Koristi se vrhunska kozmetika za održavanje kože,i posebni šampon pH neutralan, nježne sapunice izvedene iz kukuruza i kokosa zajedno s ekstraktima noćurka i cedrovine -BB natura vera – John Masters Organics.

NAPOMENA: molim da mi se ne javljaju oni koji ne kuže o kakvom je autu riječ i da me ne smaraju s nebitnim pitanjima poput: koliko auto troši? itd… auto je 100% tvornički orginal i nikada nije imao karambol i bez ikakvih je đinđi i minđi na sebi.

Ne zanimaju me nikakve zamjene za Alfe i slično. Vozači Koreanskih i Talijanskih vozila – NEBITNI SU! Pa lijepo molim da mi se takvi ne javljaju.

E da, skoro sam zaboravio ako se nađe ozbiljan kupac molim ga da ne dolazi s prijateljima,kumovima itd… koji se kuže u aute.

Ne dolazite u zamazanim mandurama, prljavim cipelama, masnim rukama ili kožnom jaknom s milion zakovica i takvi mi sjedate u auto,(jer ne želim da mi se sicevi pretvore u noćnu moru) Samo ozbiljni kupci .

Molim da se zove u normalno vrijeme između 9h-22h (napomena u 20h sigurno se neću javiti jer gledam sreiju: EZEL i ne želim propustiti kada Kenan prizna Ejšan da je voli.

Uz silne epitete i adute R32 ipak ima jednu manu, vrlo bolnu u uvjetima u kojima se nalazi devastirano hrvatsko gospodarstvo – cijenu. Od nekadašnje kovanice “narodnog automobila” u Volkswagenu je ostalo tek ime, a modeli ovog proizvođača odavno nisu namijenjeni najširim masama.

Zato mi nemojte uletavati s izlizanom forom: u zemlji je Recesija …pa da vam ga dam po cijeni SDI-a, ispod navedene cijene ne ide ni jedan euro dolje!“

Izvor: autosnova.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: