Objavljeno: 25.03.2014 u 20:08 | Auto & Moto, Video | Komentara:

Kako bahate vozače naučiti pameti? Evo ovako!

Kamere u automobilima dobivaju sve više na popularnosti. Jedan od primjera zašto je ovaj trend u porastu možete vidjeti u nastavku.

Prometnom nasilju svjedočimo iz dana u dan, no da postoji i bolji način od preuzimanja zakona u vlastite ruke, pokazuje ovaj primjer iz Kanade.

Do incidenta je došlo nakon što je vozač automobila s kamerom prestigao crni Hummer. Vlasnik glomaznog SUV-a iz nekog je razloga to shvatio kao provokaciju te odlučio našeg protagonista naučiti pameti – tako što mu je odvalio bočni retrovizor.

Umjesto da problem riješi fizičkim obračunom, vozač oštećenog automobila nazvao je policiju te pratio Hummer i instruirao plavce o njegovoj lokaciji. Pritom je čak uspio snimiti i priznanje bahatog vozača Hummera, koji će ovu lekciju skupo platiti.

Pogledajte:

Izvor: www.tportal.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: