Objavljeno: 28.09.2015 u 10:18 | Music, Vijesti | Komentara:

KARLEUŠA PJEVALA PJESMU ŠABANA ŠAULIĆA Razvalila, Šaban u čudu, hvatao se za glavu i pohvalio: Ovo može otpjevati rijetko koja pjevačica!

Direktor “Grand“ produkcije Saša Popović riješio je da u emisiji “Narod pita“ pred pop divu Jelenu Karleušu stavi veoma težak zadatak – da otpjeva pjesme svojih kolega uživo, među kojima se našlai pjesma Šabana Šaulića “Viđaš Li Mi Staru Ljubav“, koja je poznata kao veoma teška pjesma za pjevanje. Posebno bez muzičke pratnje i pratećih vokala.

Karleuša je prvo zapjevala pjesme članova žirija Snežane Đurišić, Marije Šerifović, Šabana Šaulića i Ane Bekute, a onda i još neke numere svojih kolega. Sudeći po komentarima publike na društvenim mrežama, Karleuša je pokazala da sve žanrove pjeva odlično! Interesantno je bilo kada joj je Popović dao zadatak da otpjeva Šabanovu pjesmu.

- To je jako teška pjesma, a Šaban je vanzemaljac. Ja ću je otpjevati, nema ljutiš, tako je kako je - zaključila je Jelena, a zatim je zapjevala pomenutu pjesmu.

Šaban je bio oduševljen, a onda je udijelio velike komplimente Jeleni.

- Ja moram da kažem što je bilo svojevremeno, to je bio njen početak. Mi smo bili zajedno, ne znam da li se ona toga sjeća, pjevali smo zajedno u Vršcu i ona je već tada imala više talenta nego što treba. A ovo što je sada otpjevala, bogami rijetko koja pjevačica koja pjeva narodnu muziku to može da otpjeva - rekao je Šaban, a Karleuša je od publike dobila ogroman aplauz.

Izvor: opera-17.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: