Objavljeno: 15.08.2017 u 7:54 | Zanimljivosti | Komentara:

Zezali ga što je držao novčiće u kesi s vodom ali onda im pokazao za šta to služi…

Ljeto je mnogima najdraže godišnje doba i jednostavno volimo uživati u njemu. Ono što ipak ne volimo jeste da su tada dosta zastupljeni komarci, muhe i ostali insekti.

novac-u-kesi

Iako možda želite da ih se što brže otarasite, nije pametno da kupujete razne hemijske preparate protiv njih jer vam mogu naštetiti. Ovdje ćemo vam pokazati vrlo učinkovit trik koji će na uspješan način otjerati muhe, pogotovo iz vašeg dvorišta. Možda će vam biti čudno, ali evo kako se to radi.

Samo uzmite neku zdjelu i u nju naspite 2 šolje vode. Potom dodajte so i limetu(otprilike). Kasnije prespite u plastičnu vrećicu i ubacite koju kovanicu.

Uzmite konopac i objesite tu vrećicu negdje u dvorištu na drvo ili drugo mjesto. Na ovaj način ćete se riješiti muha i ostalih insekata. Moći ćete uživati, a nećete nikog ugroziti. Probajte jer ovaj trik vam može dobro poslužiti.

Šta kažete na ideju? Da li vam se dopada?

Izvor: megagiga.info

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: