Objavljeno: 26.11.2017 u 14:53 | Showtime, Zanimljivosti | Komentara:

Zavirite u dom poznate glumice: Rodila je u 52. godini, ostala samohrana majka, ali OSMJEH KĆERKE RJEŠAVA SVE PROBLEME!

Ekipa “Blic pulsa” imala je priliku da posjeti Ljiljanu Jakšić Salvetu i uživa u razgovoru s ovom hrabrom ženom.

Otvorila im je vrata njenog doma, a tada nam iskreno govorila o svom životu, vantjelesnoj oplodnji, kćerki Dariji koja je njeno najveće bogatstvo.

dom-1

Stan je pretvoren u Darijin čarobni zamak. Svuda su plišane igračke: po krevetu, foteljama, stolu, ogradica je kao pola sobe, a sada su tu i baloni s proslave prvog rođendana.

dom-2

– Ma, čudo jedno je ona, moram tako da kažem, iako znam da to zvuči bez veze, sve majke to misle za svoju djecu. Ali, ona je toliko dobra, mirna.

Iako je rodila u 52. godini, Salveta je rekla kako reaguje kada čuje negativne komentare.

- Bilo mi je smiješno. Čudila sam se i samoj sebi govorila: „Bože, oni ne znaju šta govore“. A oni ne shvaćaju da ne znaju šta čine, jer komentarisati bilo čije postupke i bilo čiji život je neozbiljno i ružno.

dom-3

Na pitanje da li je pomalo sebično roditi dijete u 52. godini života Salveta je tada rekla:

- Kada bi čovjek znao gdje bi pao, on bi sjeo. Ako bi se dotle išlo u razmišljanju, ljudi ne bi bilo. Isto tako, ja ću se potruditi da ostvarimo izuzetno blizak odnos i da je naučim mnogim stvarima u životu, da nauči da razume ljude oko sebe i njihove postupke i da nauči da je oprost nešto što je mnogo važno. Morat će da razume splet okolnosti i hiljadu razloga zašto ja nisam mogla nju da imam ranije, a jako sam je željela. I važno je naučiti da od onog što imamo napravimo bajku. Nigdje nije idealno i ja sam godinama čekala da mi se stvori idealna situacija kako bi mi se desila porodica i nisam dočekala idealnu situaciju i onda sam se odlučila i potrudila koliko sam god mogla da se rodi Darija i Bog je to dozvolio. Ona je moje najveće blago, radost i jedina prava sreća života, piše pulsonline.rs.

( Moj.ba )

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: