Objavljeno: 26.11.2017 u 18:43 | Ljepotice, Showtime, Slike | Komentara:

Bila je najljepša žena Jugoslavije: Onda se zaljubila u NJEGA i GORKO ZAŽALILA jer joj je život postao pakao

Nekada najljepša žena bivše Juge proživjela je štošta, patila zbog ljubavi, uživala u popularnosti, a danas je put odveo na sasvim drugu stranu.

bivsa-miss-juge (2)

Davne 1988. godine Suzana Žunić ponijela je titulu najljepše žene SFRJ. I, prirodno, odmah je dospjela u žižu javnosti i postala tiha patnja mnogim muškarcima. Među njima je bio i hrvatski fudbaler Igor Štimac, koji je samo godinu dana prije nego što je Suzana proglašena za Mis Jugoslavije osvojio zlato sa reprezentacijom na Svjetskom prvenstvu u Čileu.

Oboje uspješni i poznati, ubrzo su se upoznali i upustili u romansu o kojoj se nadugo i naširoko pisalo u medijima. Narednih 19 godina bili su u braku i mnogi su mislili da njih dvoje žive bajku – lijepi, slavni, uspješni, poštovani.

bivsa-miss-juge (1)

Međutim, Suzanu je Igor stalno varao i to je bila javna tajna. Ljepotici su se tada mnogi podsmijavali, naročito kad se saznalo za fudbalerovu aferu sa popularnom pjevačicom Alkom Vuicom.

igor-stimac

Suzana ga je tada konačno ostavila, ali trebalo joj je mnogo da se nakon svega oporavi i izvuče iz depresije.

Od prije dvije godine ona je u braku sa trenerom šibeničkog košarkaškog kluba Damirom Milačićem. Ona je danas ponosna mama troje djece, koje je dobila sa Štimcem, i poštovana slikarka. Po svemu sudeći, njena ljepota nije izblijedila vremenom.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: