Objavljeno: 28.10.2013 u 18:19 | Zanimljivosti | Komentara:

Zamislite ovo: Sami ste u liftu, odjednom ulaze navijači protivničkih timova

Upravo su se u takvoj situaciji našle žrtve ove skrivene kamere, s tom razlikom što su s jedne strane stajali navijači Santa Fea, a s druge Millonariosa. Pogledajte šalu.

sami-u-liftu-ulaze-navijaciKolumbijski klubovi Santa Fe i Millonairos su žestoki rivali baš kao što su to Hajduk i Dinamo, Zvezda i Partizan, Sarajevo i Željezničar, pa stoga ne čudi što su sirote ljude hvatali napadaji panike.

Srećom po njih, sve je bila samo jako dobro osmišljena šala, želja autora da navijači razmisle malo o tome kako bi bilo da umjesto šaka rade zagrljaji, kada bi se ponašali po načelu ‘ljubi svoje, poštuj tuđe’.

Naravno, i domaće navijačke skupine su više puta pokazale i dokazale da itekako znaju biti kolegijalne i tolerantne, no nažalost njihove susrete ipak češće pamtimo po nevoljama.

U nadi da će se i one na ovakav način udružiti, pa nas sve iznenaditi i oduševiti sličnom šalom, pogledajte video koji je, čini se, inspiriran legendarnom reklamom s engleskim i njemačkim navijačima u naslovnoj ulozi.

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: