Objavljeno: 27.08.2017 u 11:51 | Zanimljivosti | Komentara:

Za 13 godina je spavala sa 10.000 muškaraca: Ispovijest prostitutke koja sada zna samo za bahanalije

Tridesetdevetogodišnja Gvinet Montenegro iz Melburna imala je se*s sa 10.000 muškaraca, a sve je počelo sa traumom koju je preživjela u ranom djetinjstvu kada je silovalo nekoliko muškaraca.

Foto: Gwynethmontenegro.info

Foto: Gwynethmontenegro.info

Od tada se njen život dramatično promijenio… Ponovo se priča o dami koja sada ima 39 godina.

Prvo je počela da radi kao striptizeta, a kada je imala 21 godinu prvi put je imala se*s za novac.

- Ostajala sam zbog novca. Zarađivala sam 1.000 dolara za noć, a novac sam trošila na garderobu, skupe automobile i drogu – otkrila je Gvinet u svojoj ispovijesti za “Dejli mejl”.

Sa 29 godina je htjela da napusti se*s industriju, ali nešto kasnije je otrkila da joj bubrezi otkazuju, pa je nastavila da radi sve do 33, kada je konačno napustila ovaj posao.

Napisala je i knjigu o poslu koji je radila više od 10 godina.

U svojoj knjizi Gvinet je sumirala svoj život u se*s industriji i 10.000 muškaraca koji su se našli u njenoj priči:

“Ljudi ne znaju kako da se uklope u savremen svijet, klijenti često imaju neobične zahtjeve”, zaključuje ona u svojoj autobigrafskoj knjizi koja je ponovo aktuelna na društvenim mrežama.

Izvor: telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: