Objavljeno: 27.08.2017 u 12:12 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Bivša djevojka glumca otkrila sve: Pitala sam ga za izrasline na ‘tamo dole’, tvrdio je da je od brijanja. Onda sam saznala UŽASNU ISTINU

Katriona Vajt je nakon raskida sa Džimom Kerijem riješila da se predozira i sebi oduzme život. Imala je svega 30 godina, a u vezi sa glumcem bila je šest mjeseci. Ostavila je i oproštajno pismo u kome je navela da joj je prenijeo tri polne bolesti, od čega je jedna bila herpes.

Džim Keri iz mladih dana

Džim Keri iz mladih dana

Nesrećna Katriona išla je kod terapeuta, čije su bilješke otkrile da je Keri lagao svoju djevojku o izraslinama koje je imao na pe*isu. Kada ga je pitala šta je to, rekao joj je da je to posljedica brijanja.

Katriona nije povjerovala, već se testirala na polne bolesti i to rekla Keriju koji je odmah okončao vezu. Ubrzo po raskidu, stigli su nalazi koji su pokazali da je zaražena sa dvije vrste herpesa i hlamidijom.

Džim i misteriozna djevojka uhvaćeni zajedno po prvi put nakon smrti glumčeve bivše djevojke Katrione

Džim i misteriozna djevojka uhvaćeni zajedno po prvi put nakon smrti glumčeve bivše djevojke Katrione

Raskid u kombinaciji sa ovim saznanjem izazvao je kod nje anksioznost zbog čega je i krenula na terapiju a terapeutu je rekla da se osjeća kao “roba s greškom”, da ne može ni da jede ni da spava i da stalno povraća. Rekla je i da joj je Keri dao bočicu tableta protiv bolova kojima je probala da se ubije nakon što je saznala da ima polne bolesti.

Katriona je sebi oduzela život nakon raskida sa slavnim glumcem

Katriona je sebi oduzela život nakon raskida sa slavnim glumcem

Nakon njenog samoubistva, majka nesrećne djevojke tužila je glumca jer je bio svjestan da ima polne bolesti a to je krio od djevojke. I ne samo to, nakon raskida joj je prijetio kako nikome ne bi otkrila njegovu tajnu i vrijeđao je.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: