Objavljeno: 02.04.2017 u 11:12 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Vršnjaci su joj govorili da je ružna i da ima STRAŠNE ZUBE: Danas izgleda kao MILION DOLARA (FOTO)

Anastasija Rešetova (20) otvorila je nedavno dušu i rekla da su je vršnjaci maltretirali i zadirkivali zbog izgleda.

lijepa-ruskinja (4)

Manekenka je, kako kaže, preživjela prave muke jer su joj svi u školi govorili da je ružna, da je previše visoka i da ima strašne zube, a ona je 2014. godine stigla do trke za mis Rusije! Takmičenje je završila ni manje ni više nego kao prva pratilja.

lijepa-ruskinja (1)

Jednom sam se kući vratila sva u modricama jer su u nekom trenutku počeli i fizički da me zlostavljaju. Smogla sam snage da prećutim sve to, krila sam masnice puderom i nikome se nisam žalila da me ne bi sažaljevali – rekla je lijepa Ruskinja.

Nakon razvoda roditelja, kada je imala 17 godina, napustila je očev dom s namerom da se nikada više ne vrati.

lijepa-ruskinja (2)

Kaže da joj je tada najveću podršku pružio dečko, a nakon takmičenja za mis počela je sama da zarađuje.

lijepa-ruskinja (3)

Nju su ranije optuživali da je anoreksična, a ona i danas pokušava malo da smrša. Sada vodi salon ljepote, a napisala je i knjigu o zdravom životu.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: