Objavljeno: 02.04.2017 u 12:05 | Slike, Zabava | Komentara:

DALMATINAC NASMIJAO LJUDE NA FEJSU: Našao rješenje za gužve u javnom prijevozu, pogledajte genijalca!

Na Facebook stranici ‘Dnevna doza prosječnog Dalmatinca’ osvanula je fotografija starijeg muškarca koji si je u autobus ponio stolac na sklapanje i tako doskočio problemu manjka sjedećih mjesta.

dalmatinac

U komentarima su ljudi izrazili podršku i preporučili i drugim umirovljenicima da se posluže istom metodom umjesto da čekaju nepristojnu mladež da im se digne. Netko je u komentarima spomenuo i da je navodno riječ o sviraču i pjevaču koji svira po Trogiru i Splitu, a živi u nekim Kaštelima.

Tu su i oni koji su spremni istu ideju iskoristiti i pri odlasku liječniku, a pouka cijele priče je ona dobra stara: ‘Uzdaj se use i u svoje kljuse’.

Ovaj genijalac odmah je postao hit i prikupio preko 6.000 lajkova, a počast mu možete odati i vi:

Izvor: net.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: