Objavljeno: 17.06.2015 u 12:09 | Lifestyle, Zanimljivosti | Komentara:

Veličina ruke otkriva mnogo toga o vama

Vjerojatno niste razmišljali o tome, ali veličina vaše ruke otkriva o vama daleko više nego što biste mogli pretpostaviti.

Dva glavna dijela ruke su dlan i prsti, a pomoću njih možeš ustanoviti veličinu svoje ruke. Kombinacijom ova dva dijela lako je ustanoviti prosječnu veličinu ruke. Baci oko na fotku i provjeri…

ruka_velicina

Karakteristike male ruke:

Imate veliko srce. Kada se sretnete s problemom radije ćete se suočiti s njim, nego da bježite. Ne zamarate se malim stvarima, nego se fokusirate na veliko područje. Zbog nedostatka pažnje, često ponavljate iste pogreške.

Karakteristike velike ruke:

Po prirodi ste osjećajni i sramežljivi. Primjećujete male stvari, perfekcionist ste i dobro analizirate stvari oko sebe. Posjedujete dobre vještine i uspješni ste u poslu.

Izvor: cafe.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: