Objavljeno: 17.07.2017 u 10:13 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Uslikala je selfi sa djetetom: Samo trenutak kasnije desila se POTPUNA KATASTROFA

U trci za lajkovima na slikama koje kačimo na društvene mreže, uglavnom za pomoć uzimamo klince ili životinje, jer su oni garant za dodatne lajkove. Tom rješenju je pribjegla i ova mama a to se obilo o glavu djetetu – i to bukvalno.

selfie-dijete (1)

Nemamo ništa protiv kreativnosti na slikama – uostalom, svima su nam dosadile stalno iste poze i namješteni osmjesi. Ali, ako ćete već da budete kreativni, obavezno preduzmite sigurnosne mjere da vam se ne bi desilo nešto ovako.

selfie-dijete (2)

Ne varaju vas oči – dijete je nekako uspjelo da isklizne iz pantalonica i završi na glavi. Na svu sreću, ozbiljnih posljedica nije bilo, pa sada ova slika kruži internetom na stranicama posvećenim smiješnim fotografijama. Ali ovom klinji situacija nikako nije bila smiješna, u to možemo da se kladimo.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: