Objavljeno: 25.12.2017 u 9:49 | Zanimljivosti | Komentara:

Uradite ovih 5 stvari i PARE će pljuštati u vašu kuću!

Mnogi tvrde da funkcioniše. Feng šui je drevna kineska vještina koja tvrdi da pojedine aspekte života možete da unapredite ili upropastite rasporedom stvari u kući, odnosno rasporedom prostorija, položajem kuće…

Ako muku mučite s novcem i pitate se kad će i vas jednom da krene u životu, probajte s ovim jednostavnim trikovima.

Ako želite da ojačate svoju finansijsku situaciju, napravite ove izmene u svom životnom prostoru i pare će početi da pljušte. Bar tako tvrdi feng šui.

Ne koristite simbole vode u kući

– Cijevi koje cure, znak su da vam novac izmiče iz ruke – kaže feng šui konsultant Karen Rouč Karter. Da biste pojačali svoj bankovni račun, obavezno treba da popravite sve pokvarene cijevi u kući, ali i da se riješite sve vode koja duže vrijeme stagnira, na primjer, da promenite vodu u vazama za cvijeće.

Najbolje bi bilo izbjegavati izlaganje likovnih djela sa elementima vode – posebno u spavaćoj sobi, niti postavljati ogledala na mjestima višim od vašeg nosa. Savjetuje feng šui ekspert, a prenosi PortalOko.

( Moj.ba )

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: