Objavljeno: 24.12.2017 u 20:31 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

KADA MU SE ŽENA PORODILA U AUTU, ON JE POČEO DA JE VRIJEĐA KAO NIKADA PRIJE. Evo kako mu je ona odgovorila na sve uvrede…

Dosta puta se nađemo u prilici čuti pomalo čudne i neuobičajne priče, za koje nikada ne bismo ni pomislili da se mogu dogoditi. Upravo takav slučaj je i ovaj, koji je izazvao razne reakcije ljudi i mnogi nisu mogli ostati ravnodušni, pa su morali reći svoje mišljenje.

zena-porod-auto

Postalo nam je sasvim normalno, da muškarci ne iskazuju dovoljno pažnje i svoje emocije prema djevojkama, za razliku od njih koje to rade često i konstantno. Nekada su zaista bezobrazni i ne pokazuju da ih mogu razumijeti.

Ovo je jedan od emotivnijih trenutaka koji su se desili!

U jednoj tv emisiji doktor Bryan Snyder otkrio nam je nekoliko zanimljivih situacija dok je radio u jednoj klinici. Naime, jedan čovjek je toliko vikao na svoju suprugu, samo zato što nije mogla više izdržati i onda se porodila u njegovom automobilu, dok su bili na putu prema klinici.

Prilikom poroda pupčana vrpca se omotala oko bebinog vrata, ali srećom sve je prošlo uredu i beba je sasvim zdrava.

zena-beba

Ubrzo je došao i suprug i ono što je rekao je bilo baš neumjesno i ružno. Umjesto da se raduje što je sve prošlo dobro, on je bio ljut jer mu se sjedište ‘isprljalo’ i kritikovao je Andreu što nije ‘malo sačekala’ s porodom.

Andrea ga je zbog toga udarila šakom u lice! Dobar potez Andrea. Zamislite da se žena porađala i uz sve to postojao je rizik, a njen suprug koji treba biti radostan zbog toga što je sve prošlo uredu, ljut zbog auta i misli prvenstveno na njega.

Izvor: 5do12.info

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: