Objavljeno: 10.09.2017 u 11:39 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Uradio je konobarici NEZAMISLIVU STVAR: Zbog toga je završio u suzama i sa LISICAMA na rukama

Dame, koliko se puta vama dogodilo da u prevozu, prepunom klubu ili bilo kom drugom mjestu odjednom osjetite neželjeni dodir na svom tijelu?

uhvatio-konobaricu (1)

Upravo to se dogodilo i Kristal Olsen, konobarici iz Njujorka. Ali ona nije reagovala kao i svaka druga žena. Jer većina nas bi se samo pokupila i otišla, eventualno uputivši koju psovku napasniku. Kristal smatra da to nije dovoljno.

uhvatio-konobaricu (2)

- Ovaj tip me je uhvatio za zadnjicu. Uhvatila sam ga za vrat, a on je mene udario o zid. A sad plače nakon što je uhapšen – napisala je ova konobarica i okačila sliku uplakanog nasilnika.

- Ti si car. Želim da moja kćerka kada poraste bude baš kao ti – poručila joj je jedna žena, a većina njih se slažu. Ipak, bilo je i muškaraca koji ne dijele njeno mišljenje i kažu da “nije fer da samo zato što ju je uhvatio za zadnjicu zaslužuje davljenje i zatvor”.

uhvatio-konobaricu (3)

 

Šta vi kažete, da li je njena reakcija pretjerana?

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: