Objavljeno: 29.10.2013 u 22:33 | Zanimljivosti | Komentara:

UKAZALI SE NA NEBU: Google snimio Isusa i Djevicu Mariju u Švicarskoj!

Google Street View vozilo slučajno je na nebu zabilježilo mutne konture Isusa i Marije kako mirno stoje na jednom oblaku. Skeptici sumnjaju u vjerodostojnost slike i misle da je izazvana greškom nastalom usljed snimanja.

isus-djevica-marija-google-earth

Na sajtu Google Earth do sada je primjećeno više bizarnih snimaka, ali možda jedan od najčudnijih zabilježilo je Google vozilo na auto-putu u Švicarskoj.

Na fotografiji izdvojenoj sa snimka, vidi se Isus Hrist u pratnji Bogorodice, koji stoje na oblaku.

S lijeve strane su tamni obrisi Isusa, dok s desne djeluje kao da Marija stoji u roze haljini, pognute glave i s rukama sklopljenim u molitvi.

I dok jedni čvrsto vjeruju u prizor i misle da Isus i Marija zaista nadgledaju s oblaka, skeptici sumnjaju u vjerodostojnost slike i misle da je izazvana greškom nastalom usljed snimanja.

Izvor: Telegraf.rs / Izvor: Mirror.co.uk

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: