Objavljeno: 10.03.2017 u 11:59 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Trudnica je bila radosna što će saznati POL DJETETA a onda je na MONITORU ugledala NEŠTO SABLASNO! (FOTO)

Postoji veliki broj događaja u kojima se običnim smrtnicima ukazuju anđeli i demoni, sveci i grešnici ali najjači utisak na ljude ostavljaju prizori pokojnika, koji se ukazuju kada se niko ne nada i gdje im nije mjesto.

ultrazvuk

Tridesetogodišnja Luiz Korkil je u drugom stanju. Tokom petnaeste nedelje trudnoće je otišla na zakazani ultrazvuk pregled kako bi se utvrdio pol djeteta. Doktorka je iznenadila buduću mamu, rekavši joj da očekuje dječaka iako je Luiz sve vrijeme vjerovala da nosi djevojčicu.

A onda je uslijedio novi šok. Pregled je tekao u najboljem redu, sve dok se kako kaže u jednom trenutku na ekranu monitora, nije ukazao lik njene pokojne bake Meri Perkinson, koja je preminula 2001. godine.

- Tada mi je pozlilo i briznula sam u plač. To je nedvosmisleno bilo njeno lice. Nisam se oporavila od prvog šoka a zatim mi se još jednom ukazala. Osjećam kako želi da mi saopšti da je sa bebom sve u redu i da će je ona čuvati – Rekla je Luiz a preneo britanski Metro.

Luiz je dodala da je mnogo vremena provodila sa svojom bakom sve do njene smrti.

- Umrla je vrlo mlada u 66. godini. Još uvijek čuvam njenu sliku, privezak i lanac koji mi je poklonila. Još uvijek sam vezana za nju i vjerujem da će mi pomoći da iznesem trudnoću – zaključila je Luiz.

Izvor: dnevno.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: