Objavljeno: 10.03.2017 u 12:05 | Ostalo, Slike | Komentara:

Vratili su je sa razgovora za posao: Vidite li vi na ovoj slici stvar koja je ZASMETALA POSLODAVCU?

Internet je prepun uputstava o tome kako izabrati prigodnu odjeću, šminku i obuću za posao.

Rouzi Rejli iz Velike Britanije je tako sigurno provela sate pripremajući se za razgovor za posao, a uslijedilo je veliko razočaranje kada je sa razgovora ispraćena jer “nije obučena dovoljno konzervativno.”

Ne znamo šta tačno u ovoj kombinaciji može da ne bude dovoljno konzervativno. Pokrivena je skoro od glave do pete, bez drečavih boja.

- Provela sam najmanje sat vremena sređujući se. Onda sam stigla na razgovor, a poslodavac je počeo da priča o problemima sa kojima se susreo tog dana. Onda je počeo razgovor. Pitali su me par opštih pitanja i onda malo i o prethodnom radnom iskustvu. Nakon što je poslodavac zabilježio sebi par rečenica, rekao mi je da se drugi dio razgovora odvija u samoj radnji. Međutim, kako je rekao, mislio je da ja nisam dovoljno konzervativno obučena za to, pa možemo da odložimo za drugi dan – piše ova djevojka na Fejsbuku.

Kako je na kraju zaključila, dogovorili su se da taj drugi dan bude utorak u 11 sati izjutra, ali Rouzi je već riješila da se neće pojaviti. Priča je u međuvremenu postala viralna, a mnogi kažu da smatraju da problem uopšte nije bio u odjeći, već u njenoj frizuri i pirsinzima.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: