Objavljeno: 17.07.2014 u 9:10 | Zanimljivosti | Komentara:

Tinejdžerica nije očekivala što će se dogoditi nakon objave ove fotografije

Tinejdžerica iz američke savezne države Ohio razočarana je Instagramom jer joj je, tvrdi, uklonio fotografije s profila i to samo zato što je punašna.

instagram

– Ja sam velika djevojka i ponosna sam na svoje obline – kazala je Samm Newman koja je utočište od vršnjačkog izrugivanja pronalazila na popularnoj društvenoj mreži gdje je tjednima bez cenzure objavljivala poluobnažene fotografije, piše ABC News. Djevojka se fotografirala u grudnjaku i kratkim hlačama za što je dobila pohvale mnogih korisnika popularne stranice.

instagram2

– To je bilo moje sigurno mjesto jer sam na njemu mogla dijeliti što sam željela – rekla je 19-godišnjakinja koju je prošlog vikenda ondje gdje se najmanje nadala dočekalo neugodno iznenađenje. Naime, Instagram joj je zbog fotografija zabranio pristup. Kada se pobunila i upitala zbog čega su njezine fotografije neprimjerene jer se na stranici nalaze i one s oskudnije odjevenim ženama, Instagram joj se ispričao te vratio profil. No Samm nije zadovoljna.

– Učinili su to samo zato što sam korpulentna. Diskriminirali su me zbog veličine – kazala je djevojka koja će i dalje utjehu pronalaziti na omiljenoj stranici.

Izvor: www.vecernji.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: