Objavljeno: 11.02.2017 u 12:57 | Zanimljivosti | Komentara:

TESTIRAJTE SE: Jedan DETALJ na ovoj slici otkriva koliki vam je IQ!

Još jedna optička iluzija protutnjala je internetom i potpuno zbunila ljude! Kao i popularna balerina, i ova djevojka na slici može da se kreće u oba pravca, ali od vašeg uma zavisi da li ćete to moći da uočite!

Neko će vidjeti da se djevojka okreće u smijeru kazaljke na satu, neko će vidjeti suprotno, a samo rijetki mogu da prate njeno kretanje u oba pravca. Kažu da ukoliko možete da je vidite u oba smijera, imate izrazito visok IQ, i baš zbog toga često izbijaju rasprave ispod ovakvih optičkih iluzija.

A kako možete da i vi vidite kretanje u pravcu kazaljke ali i onom suprotnom? Ljudi kažu da je to moguće ukoliko se usredsredite na njene oči. Vi pokušajte, pa nam javite da li ste uspjeli!

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: