Objavljeno: 23.09.2014 u 11:34 | Zanimljivosti | Komentara:

Srpski Nostradamus: Žena koja je predvidjela i pogodila mnogo toga!

Srpski novinar i književnik Dejan Lučić u svojoj emisiji predstavio je gospođu Vericu Obrenović, za koju mnogi tvrde da ima „moć” da vidi budućnost.

srpski-nostradamus

Ovaj video napravljen je u februaru ove godine, a gospođa Verica Obrenović za koju mnogi kažu da je srpski Nostradamus predvidjela je mnoge stvari koje su se zaista ostvarile.

“Brzo će se formirati Vlada nakon izbora na kojima će ponovo pobjediti SNS. Mnogi ministri biti će smjenjeni. Srbiju će zadesiti mnoge poplave, klizišta i zemljotresi. Cijeli Banat će biti pod vodom. Krajem godine Albanci će poželjeti da se ponovo spoje sa Srbijom i krenuće prema granici, ali strane trupe to neće dozvoliti. Do građanskog rata u Ukrajini neće doći, dok je Putina, nema bojazni od odvajanja Ukrajine” – ispričala je gospođa Obrenović 19. februara 2014. godine.

Ona je naglasila da će svjetska ekonomska kriza potrajati do septembra a da će se u Srbiji bolje živjeti već u decembru. Prema njenim riječima, Kosovo će ponovo biti dio Srbije i to će se riješiti pregovorima.

“Kinu će zadesiti velika nesreća u rudniku, a Iran će potresti jači zemljotres. Centar svijeta biti će Kina, Indija i Rusija, zbog toga bi sa ovim zemljama trebalo jačati odnose. Vidim usijanu crvenu telefonsku liniju između Putina i Obame. Potrajaće loši odnosi između Rusije i Amerike” – ispričala je ova posve interesantna gospođa.

Ona je vidjela da će je predsjednički tron nakon Tomislava NIkolića zauzeti Aleksandar Vučić.

Da li je ovo sve plod mašte i skup slučajnosti ili nešto drugo, prosudite sami:

Izvor:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: