Objavljeno: 08.07.2017 u 12:28 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

SRAMOTNA OSVETA SRPSKIH TURISTA NA LJETOVANJU U GRČKOJ: Gnjusno su napakostili vlasnicima smještaja zbog LOŠE INTERNET VEZE

Srpski turisti koji su nedavno bili na odmoru u jednom ljetovalištu u Grčkoj odlučili su da se osvete vlasnicima vile u kojoj su boravili, nezadovoljni internet konekcijom.

apartman-grcka (1)

Iako su grčka ljetovališta omiljena destinacija srpskim turistima, nerijetko se (često s razlogom) žale na sve i svašta – od lošeg smještaja, preko njegove opremljenosti, pa do udaljenosti apartmana od plaže. Grupa turista iz naše zemlje, međutim, nedavno se žalila i zbog lošeg interneta, ali sve nije ostalo na samo na žalbi.

apartman-grcka (2)

Na društvenim mrežama pojavile su se slike iz jednog apartmana u kome su boravili gosti iz Srbije. Oni su, naime, odlučili da na sramotan način vlasnicima vile pokažu koliko su bili bijesni što im je internet konkcija bila slaba, pa su kompletan namještaj u apartmanu ispolivali maslinovima uljem. “Stradali” su tako kreveti, jastuci, posteljina, pa čak i fioke.

apartman-grcka (3)

Korisnici društvenih mreža osudili su ovakav postupak Srba i u svojim komentarima napisali da je poznato da se rijetko gdje u privatnom smještaju u grčkim ljetovalištima može “uhvatiti” dobra internet konekcija, pa su preporučuli odlazak u obližnje kafiće ili hotele. Opcija svakako ne treba da bude uništavanje imovine.

apartman-grcka (4)

Izvor: blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: