Objavljeno: 26.08.2014 u 18:10 | Zanimljivosti | Komentara:

Spremila je sahranu, oprostila se od svoje djece, a onda…uslijedio je pravi šok!

Cijeli svijet joj se srušio kada je čula lošu vijest. Mislila je da joj se bliži kraj. Međutim, ono što je uslijedilo će vas šokirati! Pročitajte u nastavku o čemu se zapravo radilo…

prevarila-smrt

Deniz Klark (34) se cijeli svijet srušio kada su joj ljekari dijagnostifikovali rak grlića materice 2010. godine.

Tada je poslata na agresivne tretmane radioterapije i rečeno joj je da je pobjedila bolest. Međutim, u novembru 2011. joj je rečeno da ima ogroman tumor u karlici, i da nema načina da se operiše.

“Kada sam to čula, spremila sam sopstvenu sahranu i napisala oproštajna pisma svojim sinovima. Srce mi se cijepalo, ali morala sam to da uradim”, priča Deniz, koja je u pismu napisala sinovima da ne budu tužni i da se uvijek sjećaju svih lijepih trenutaka koje su proveli zajedno.

Osjećala se jako loše, i kako kaže, stalno se pitala da li će preminuti u bolnici ili kod svoje kuće.

A onda, nakon dvije godine agonije, ljekari su otkrili u čemu je zapravo problem – naime, njeni unutrašnji organi bili su djelimično uništeni zbog radijacije kojoj je bila izložena u toku svih radioterapija. Stoga su doktori postavili pogrešnu dijagnozu, a žena je izgubila nekoliko godina života.

“Kada su mi to saopštili, moja mama je briznula u plač, dok sam ja počela da se smijem od olakšanja” , priča Deniz.

Otišla je kući i rekla svojoj djeci da su ljekari pogriješili i da neće umrijeti.

“Lica su im se totalno ozarila, počeli su da skaču i plaču. Nisu željeli da prestanu da me grle” – rekla je Deniz, kojoj je pao kamen sa srca, ali je, kako kaže, izgubila i par godina života zbog pogrešne dijagnoze.

Izvor: nadlanu.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: