Objavljeno: 31.08.2014 u 18:09 | Featured, Zanimljivosti | Komentara:

ŠOK U PORODILIŠTU: Ovakva beba se rađa u jednom od milion slučajeva

Kada je babica pokazala Catherine Howart njenu novorođenu bebu, ona je bila ubijeđena da su joj donijeli pogrešnu bebu, da to nije njena beba.

catherine-jonah-beba-1

Catherine Howart je tamnoputa žena porijeklom iz Nigerije, a donijeli su joj potpuno bijelo dijete. Bebi su dali ime Jonah.

Bebin otac je bijelac, ali ljekari kažu da je šansa da se beba rodi potpuno bijela u jednom od milion slučajeva.

Majka nije bila jedina koja je iznenađena, čak i iskusna babica je bila iznenađena. Babica je gledala u Catherine, pa u bebu, pa opet u majku i nije joj bilo jasno, ali doktori su potvrdili da je ona majka i da se takve situacije događaju, ali da su veoma rijetke.

U većini slučajeva beba ne bude skroz bijela, već bude ipak malo tamnije puti.

Catherine je provjerila sa svojom porodicom da li je neko od njenih predaka bio bijel, ali nisu se mogli sjetiti, svi su bili tamnoputi.

Ljekari su rekli da će mali Jonah vjerovatno i ostati izrazito bijel. Uprkos početnom šoku sa bebom, Richard i Catherine su jedna sretna porodica.

catherine-jonah-beba-2

( Moj.ba )

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: